Contact

Algemeen:

Kunstgalerie Arterego Amsterdam opende in 2017 haar online deuren. De galerie is opgericht door verzamelaar en ondernemer Jelmer Nicolai. De naam Arterego verwijst naar zijn interesse in zowel het zakelijke aspect van de kunstwereld als de esthetische aspecten van kunst.

 

Het concept van Kunstgalerie Arterego was in de eerste plaats om gevestigde namen zoals Corneille, Jan Cremer, Anton Heyboer en Karel Appel aan te bieden, maar ondertussen vallen ook opkomende kunstenaars zoals Ubik, Fei Alexeli, Raquel Maulwurf en Shepard Fairey onder de reikwijdte van de galerie. Er zijn werken van ruim veertig nationale en internationale baanbrekende kunstenaars in onze collectie te vinden.

 

De ambitie van Kunstgalerie Arterego is om meer kunst en schoonheid in de huiskamers van Nederland te brengen. Om deze reden is er kunst voor verschillende budgetten, zodat zowel beginnende als ervaren kunstverzamelaars werk van vooraanstaande Moderne & Hedendaagse kunstenaars aan hun muur kunnen laten prijken.

 

Kijk vooral zelf rond op onze site of vraag een proefplaatsing aan bij je thuis. Weet je niet goed wat je wilt? In onze blog over ‘het starten van een kunstcollectie’ geven we enkele tips waarmee je rekening kunt houden voordat je een kunstwerk aanschaft.

 

Voor vragen kunt je contact opnemen via het contactformulier of via: info [@] arterego.nl

 

Veel shop plezier!

 

"Er zijn werken van ruim veertig nationale en internationale baanbrekende kunstenaars in onze collectie te vinden."

Kunstgalerie Arterego

Kunstgalerie Arterego opende in 2017 haar online deuren en legt zich toe op de verkoop van moderne en hedendaagse kunstwerken.

Contactformulier


Geselecteerde Kunstenaars

van over de de hele wereld

Wereldwijde Verzending

door professionals

Veilige betaalopties

inclusief Paypal

Gegarandeerde authenticiteit

vastgesteld door kunstexperts

Art Gallery Arterego Popup
SAVE €15 INSTANTLY
Sign up and save €15 on your first order. You'll be the first to get access to original and limited-edition artworks, exclusive offers and interesting artnews.