Contact

Contact met Arterego

Kunstgalerie Arterego Amsterdam opende in 2017 haar online deuren. De galerie is opgericht door verzamelaar en ondernemer Jelmer Nicolai. De naam Arterego verwijst naar zijn interesse in zowel het zakelijke aspect van de kunstwereld als de esthetische aspecten van kunst.

 

Het concept van Kunstgalerie Arterego was in de eerste plaats om gevestigde namen zoals Corneille, Jan Cremer, Anton Heyboer en Karel Appel aan te bieden, maar ondertussen vallen ook kunstenaars zoals Peter de Boer, Shepard Fairey, DB Waterman onder de reikwijdte van de galerie. Er zijn werken van ruim veertig nationale en internationale baanbrekende kunstenaars in onze collectie te vinden.

 

De ambitie van Kunstgalerie Arterego is om meer kunst in de huiskamers van Nederland te brengen. Om deze reden is er kunst voor verschillende budgetten, zodat zowel beginnende als ervaren kunstverzamelaars werk van vooraanstaande Moderne & Hedendaagse kunstenaars aan hun muur kunnen laten prijken.

 

Kijk vooral zelf rond op onze site of vraag een proefplaatsing aan bij je thuis. Weet je niet goed wat je wilt? In onze blog over ‘het starten van een kunstcollectie’ geven we enkele tips waarmee je rekening kunt houden voordat je een kunstwerk aanschaft.

 

Voor vragen kunt je contact opnemen via het contactformulier.

 

Veel shop plezier!

 

Vragen? Mail ons!

Neem gerust contact met ons op.

"Er zijn werken van ruim veertig nationale en internationale baanbrekende kunstenaars in onze collectie te vinden."

Kunstgalerie Arterego

Kunstgalerie Arterego opende in 2017 haar online deuren en legt zich toe op de verkoop van moderne en hedendaagse kunstwerken.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn aankoop verpakt?

Wij zullen uw aankoop goed en waar mogelijk milieubewust inpakken. Dit betekent dat wij materialen zoals kartonnen kokers hergebruiken om zo onze milieu voetafdruk te reduceren.

Kan ik een kunstwerk ook in het echt bekijken voordat ik het koop?

Ja dit kan. Neem in dit geval contact met ons op voor een afspraak.

Wanneer wordt mijn aankoop verzonden?

Wij doen ons best om uw aankoop zo snel mogelijk te verzenden. Meestal is dit binnen een week, maar dat is afhankelijk van of het aangekochte werk op voorraad is.

Kan ik meerdere werken in 1x laten verzenden?

Dat kan zeker. Indien u meerdere werken in 1 keer aankoopt, zullen wij dit zo efficient mogelijk versturen.

Wat is de garantie regeling van Kunstgalerie Arterego?

Arterego biedt een garantieregeling bij aankoop voor de conditie, de authenticiteit en het transport van het werk. Indien u niet tevreden bent over uw aankoopt, kunt u het altijd retourneren mits het werk in dezelfde staat is zoals het ontvangen is.

Een greep uit de collectie

Geselecteerde Kunstenaars

van over de de hele wereld

Wereldwijde Verzending

door professionals

Veilige betaalopties

inclusief Paypal

Gegarandeerde authenticiteit

vastgesteld door kunstexperts