Kunst Inkoop & Taxatie

Kunst laten taxeren door Kunstgalerie Arterego

 

Kunst taxatie ArteregoBenieuwd naar de waarde van een kunstwerk dat u in bezit heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Om een individueel werk te laten taxeren, hebben wij de volgende informatie nodig:

 

  • Scherpe afbeeldingen van het gehele werk (voorzijde én achterzijde), de signatuur en oplagenummer
  • De afmetingen van het werk en voor zover bij u bekend, de gebruikte techniek en/of materialen.
  • De herkomst, voor zover bij u bekend. Beschikt u over een aankoopbewijs en/of documenten van eerdere taxaties e.d., dan ontvangen we die ook graag. Alle aanvullende informatie is welkom en draagt bij aan een betere taxatie.

Indien u alle gegevens beschikbaar heeft kunt u ons vrijblijvend mailen voor een waardebepaling.

Wat houdt een taxatie in?

Wij geven een gratis en vrijblijvend waardebepaling van uw kunstwerk, hetgeen impliceert dat er geen aansprakelijkheid bestaat. De indicatieve waardeschatting kan niet beschouwd worden als een volledige taxatie, hiervoor is immers een fysieke waarneming van het werk nodig. Zodoende is onze inschatting ook niet bedoeld voor verzekerings- of andere doeleinden. Onze waardesbepaling is gebaseerd op ervaring, opbrengstoverzichten, specialisaties en voorwaarden van een groot aantal Nederlandse en internationale veilinghuizen en kunsthandels. In gevallen waarin op basis van het gebodene geen zinvol advies kan volgen, wordt dit gemeld.

Kunst inkoop

Wij kopen kunst in, indien dit past binnen onze collectie. Hierbij beperken we ons tot de Moderne, Hedendaagse en Street Art kunststromingen en hanteren als criterium dat een object een bepaalde materiële en kunstzinnige waarde moet hebben, die ook in de toekomst gehandhaafd blijft.

Geselecteerde Kunstenaars

van over de de hele wereld

Wereldwijde Verzending

door professionals

Veilige betaalopties

inclusief Paypal

Gegarandeerde authenticiteit

vastgesteld door kunstexperts