Kunst Inkoop & Taxatie

Kunst laten taxeren door Kunstgalerie Arterego

 

Kunst taxatie ArteregoBenieuwd naar de waarde van een kunstwerk dat u in bezit heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Om een individueel werk te laten taxeren, hebben wij de volgende informatie nodig:

 

  • Scherpe afbeeldingen van het gehele werk (voorzijde én achterzijde), de signatuur en oplagenummer
  • De afmetingen van het werk en voor zover bij u bekend, de gebruikte techniek en/of materialen.
  • De herkomst, voor zover bij u bekend. Beschikt u over een aankoopbewijs en/of documenten van eerdere taxaties e.d., dan ontvangen we die ook graag. Alle aanvullende informatie is welkom en draagt bij aan een betere taxatie.

Indien u alle gegevens beschikbaar heeft kunt u ons vrijblijvend mailen voor een taxatie.

 

Aanvragen Certificaat van Echtheid

 

Certificate of authenticityNaast de optie om uw kunst vrijblijvend te taxeren, bieden wij ook de mogelijkheid aan om een certificaat van echtheid aan te vragen. Deze geven wij alleen uit als we er van overtuigd zijn dat we de authenticiteit van een kunstwerk kunnen garanderen. We zullen hiervoor een uitgebreid onderzoek doen en  bieden u de meest nauwkeurige en eerlijke beoordeling van uw kunstwerk.

Indien de authenticiteit vastgesteld kan worden, zullen we een Certificaat van Echtheid uitgeven. Dit kost eenmalig €69. U kunt ons mailen om een certificaat aan te vragen.


Geselecteerde Kunstenaars

van over de de hele wereld

Wereldwijde Verzending

door professionals

Veilige betaalopties

inclusief Paypal

Gegarandeerde authenticiteit

vastgesteld door kunstexperts

Art Gallery Arterego Popup
SAVE €15 INSTANTLY
Sign up and save €15 on your first order. You'll be the first to get access to original and limited-edition artworks, exclusive offers and interesting artnews.